De Maan Glasbewassing & Schoonmaakdiensten

Al meer dan 12,5 jaar ervaring met uitstekende resultaten.

De Maan Glasbewassing & Schoonmaakdiensten

Al meer dan 12,5 jaar ervaring met uitstekende resultaten.

De Maan Glasbewassing & schoonmaakdiensten

Ruim 10 jaar een blinkend resultaat

Geschiedenis

De naam 'De Maan' heeft een lange geschiedenis.

Ongeveer 40 jaar geleden begon Mai Paas uit Groenlo met zijn schoonmaakbedrijf 'De Maan' Mai Paas is de grootvader van Melissa Olthof, toenmalige medeoprichtster van De Maan Glasbewassing. Mai was actief in de hele Achterhoek: Groenlo, Ruurlo, Lochem, Winterswijk, Lichtenvoorde enz... Mai hield zich voornamelijk bezig met glazenwassen, en had grote schoonmaakprojecten in Groenlo en omgeving

Helaas moest Mai na vele jaren met plezier te hebben gewerkt, om gezondheidsredenen stoppen met zijn bedrijf. Dit speet Mai enorm, aangezien zijn bedrijf hem bijzonder na aan het hart lag. Helaas overleed Mai in maart 2004 na een kortstondige ziekte.

Omdat we wisten hoe trots hij op zijn bedrijf was besloten wij toen zijn bedrijfsnaam over te nemen, te meer daar wij altijd al van plan waren om een eigen bedrijf op te zetten. Ook was dit een mooie nagedachtenis aan Mai Paas. Het is leuk om te horen dat veel klanten in Groenlo en omstreken de bedrijfsnaam, en ook Mai Paas, nog kennen. Dat maakt de overname van "De Maan" extra leuk!

Contact

Wilt u vrijblijvend contact met ons opnemen? Ga dan naar ons contactpagina en vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.